حقوق زن بعد از طلاق چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۹ #75433468

زنی طلاق بگیره خانوادش می تونن اونو به خونه خودشون ببرن. یا زن میتونه تنها زندگی کنه؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زن مطلقه مستقل هست و خودش برای زندگی اش تصمیم می گیرد و اینکه منزل خانواده اش برود یا تنها زندگی کند

بستگی به نوع طلاق شما دارد که رجعی هست یا بائن؟
طلاق رجعی طلاقی است که مرد میتواند در مدت عده به زن رجوع کند. در طلاق رجعی اگر مرد رجوع کند زن باید در مدت عده از شوهرش تبعیت کرده و وظایف خود را به جا آورد  چرا که زنی که طلاق رجعی داده شده است در حکم همسر شرعی  است تا زمانی که عده اش تمام شود . در صورت رجوع  مرد نفقه زن بر مرد واجب است اگر ناشزه نباشد ،
در طلاق رجعی به زن مطلقه ، مطلقه‌ی رجعیه گفته می‌شود که در حکم زوجه است و تمام آثار زوجیت برپاست تا آنجا که قانون مدنی بیان کرده در عده‌ی طلاق رجعی زن حق نفقه دارد و مرد مکلف است نفقه‌ی زن خود را پرداخت کند و چنانچه از پرداخت نفقه امتناع کند زن قانونا می‌­تواند از او شکایت کند. (ترک انفاق جرم تلقی می‌شود و ۶ ماه تا دو سال حبس تعزیری دارد)
مرد نیز حق ندارد تا زمانی که مدت عده به پایان نرسیده است، مطلقه رجعیه خود را از محل سکونتش یعنی منزل خود خارج نماید. در طلاق بائن این چنین نیست و زن مختار است خود به تنهائی یا با پدر و مادرش زندگی کند