برای اجرای حکم هیات حل اختلاف کجا باید مراجعه کنم و چه مراحلی طی می شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹۳ #75431811

با سلام و احترام
ضمن شکایت اینجانب در اداره کار نهایتا رای قطعی هیئت حل اختلاف صادر شده و کارفرما مکلف شده که مبلغی را در وجه اینجانب پرداخت نماید ، اما ایشان پس از گذشت زمان یک و نیم ماه از تاریخ ابلاغ دادنامه هنوز از پرداخت مطالبات اینجانب خودداری می نماید
چطور می توانم درخواست اجراییه کنم ، چه مراحلی دارد و کجا باید مراجعه کنم؟ آیا کارفرما باید جریمه تاخیر پیش آمده را نیز پرداخت نماید؟ آیا مواجه ای بین بنده و کارفرما صورت می گیرد؟
با سپاس فرآوان

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
ابتدا اجرای احکام را در سامانه جامع روابط کار ثبت نمایید و سپس به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید

با درود. از اداره کار تقاضای ارجاع پرونده به دادگستری جهت اجرای حکم نمایید. اداره کار موظف است جهت اجرای حکم مستندات را به دادگاه میفرستد و دادگاه هم طبق مفاد رای مذکور اجرای حکم میکند.

بادرودوسلام به درخواست صدور اجراییه اقدام نمایید.

سلام
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی تقاضای صدور اجراییه دهید

باسلام
تقاضای ارجاع پرونده به دادگستری برای دادگاه عمومی کنید تا دادگاه اجراییه صاد ر کنه