دستگاه شنود در خانه گذاشتن جرم است و ضبط مکالمه با همسر استراق السمع محسوب میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶,۴۳۳ #75415512

سلام وقتتون بخیر
من شوهرم دو سال پیش زمان بارداری من با دوست خودم رابطه برقرار میکنن و من در جریان نبودم بعد از زایمان به مدت یک هفته برای استراحت به خانه خواهرم رفتم و یک دستگاه شنود در خانه گذاشتم و تموم مکالمات یک هفته ای اونهارو ضبط کردم و طی مدت دوسالل چندین بار اینکارو انجام داده و من بخاطر دخترم بخشیدمش ولی حالا شوهرم لوازم خونه و جهیزیه منو جمع کرده برده خونه مادرش و میگه دیگه نمیخوامت و تهدیدم میکنه که اگه صداهارو ببری دادگاه باید بری زندان چون استراق السمع کردی و این جرمش زندانی داره الان به نظرتون من چکار کنم

مشاوره حقوقی استراق سمع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام استراق سمع غیر قانونی است مگر برای اثبات جرمی همچون رابطه نامشروع .

با سلام بله شنود واستراق سمع غیر قانونی هست

با سلام
بله هر چند استراق سمع و شنود جرم محسوب میشود اما شما به دلیل حفظ کانون خانواده تن به چنین امری داده اید و صد البته قاضی این امر را در نظر خواهد گرفت

اقدام شما جمع اوری ادله بوده و گرچه قانون هست ولی جرم را قاضی نخواهد گرفت و نگران نباشین

بله متاسفانه کار درستی نکردی ولی اگر شما مدارک یامستندی دارید میتوانید علیه او بخاطر انجام این رابطه نامشروع اقدام کنی

با سلام
شنود واستراق سمع غیر قانونی هست ودر واقع وارد شدن به حریم شخصی دیگران هست ولی اگر شما مدرک دیگری برای اثبات روابط نامشروع همسرتان دارید می توانید اقدام کنید