گرفتن ملک انحصار ورثه ای که شوهرم در آن سهم دارد؛ چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۱ #75414047

سلام من بعنوان مهریه میتوانم ملک و زمین انحصار ورثه شده ای را که شوهرم در آن سهم دارد توقیف کنم؟ آدرس ملک و زمین را دارم چگونه می توانم پلاک ثبتی آن را پیدا کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با درخواست شما برای توقیف، با توجه به استعلام از اداره ی ثبت و به نام بودن سند به اسم همسرتان ملک قابل توقیف است در غیر این صورت خیر.

سلام
وقت بخیر
امکان توقیف مالی که سهم الارث همسر شما در آن وجود دارد، به عنوان مهریه امکان پذیر است.

بله میتوانید مهریه را مطالبه کنید و برای اجرای آن درخواست توقیف اموال نمایید که در این صورت خود مرجع اجرا کننده اقدام به استعلام لازم نماید.

با درخواست شما برای توقیف اموال و استعلام از اداره ثبت و در صورتی که مال به نام ایشان ثبت شده باشد امکان توقیف خواهد بود

سلام
مرجع توقیف کننده پلاک ثبتی را از اداره ثبت استعلام می کند شماره ملی مالک اصلی و صاحب سند لازم است.