اعلام مینمایند تعهدی یکطرفه به دانشگاه علوم پزشکی بوده است و الزامی برای بکارگیری دانش آموختگان وجود ندارد؛ آیا میتوان از طریق مراجع حقوقی این موضوع را پیگیری نمود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۶۰ #75396220

باسلام واحترام
فرزندم در سال ۹۴ و از طریق اطلاعیه سنجش و اعلام نیاز وزارت بهداشت و پذیرش براساس سوابق تحصیلی در رشته نیمه متمرکز کاردانی تکنیسین سلامت دهان ثبت نام و پس از اعلام چند برابر ظرفیت و شرکت در مصاحبه بعنوان پذیرفته شده اصلی قبول شد. و بخاطر اینکه قبل از ثبت نام اعلام شده بود پذیرفته شدگان این رشته باید تعهد محضری مبنی بر خدمت ۶ ساله در مراکز بهداشتی و درمانی روستایی بدهند و تا ۶ سال از ادامه تحصیل و فعالیت در محل دیگری غیر از محل تعهد منع شده بودند ایشان بهمراه سایر پذیرفته شدگان تعهد محضری دادند حال پس از فارغ التحصیلی و پس از گذشت دو سال مسئولین اعلام مینمایند تعهد محضری تکنیسین های سلامت دهان، تعهدی یکطرفه به دانشگاه علوم پزشکی بوده است و الزامی برای بکارگیری دانش آموختگان وجود ندارد و در صورتیکه دانشگاه محل اعلام نیازکند دانش آموخته بکار گرفته میشود. و به همین دلیل تاکنون دانشگاه علوم پزشکی محل از بکار گیری و استخدام دانش آموختگان طفره میروند.آیا میتوان از طریق مراجع حقوقی این موضوع را پیگیری نمود. و چقدر امیدوار به محکومیت طرف مقابل خواهد بود.درصورت نیاز فرمت تعهد و اطلاعیه زمان پذیرش تقدیم خواهد شد.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام بستگی به متن و محتوای قرارداد و تعهدات فی مابین شما هست و میتوانید علیه اداره مذکور به دیوان عدالت اداری دادخواست ارائه نمایید.

درود بر شما، میتوانید از طریق دیوان عدالت از اداره مربوطه شکایت نمایید.

از طریق دیوانعدالت اداری امکان شکایت وجود دارد

علیه اداره مزبور می توانید از طریق دیوان شکایت کنید

باسلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

شمابه طرفیت اداره مربوطه به دیوان عدالت اداری الزام به کارگیری مطرح فرمایید