گفتن پرونده به کلانتری منتقل شود؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۴۳۷ #75347539

باعرض سلام وقت بخیر پارسال خودرو نیسان سایپا با پسرم تصادف کرده است تمامی مراحل پرونده را تکمیل کردم از پزشکی قانونی گفتن پرونده به کلانتری منتقل شود و از انجا به شما اطلاع خواهم داد ولی از کلانتری یا دادگاه هیچ اطلاعی ندارند خودرو مقصر هم ۱۰ روز تول نکشید آزاد شد از وکلایی که پاسخ میدهند عاجزانه خواهشمندم که من راهنمایی مفیدی کنند با تشکرات فراوان ----------------

مشاوره حقوقی تصادفات
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما باید موضوع را از کلانتری مربوطه پیگیری نمایید.

سلام به کلانتری مراجعه و پیگیر شوید موفق باشید

به کلانتری مربوطه مراجعه نمایید.

با سلام
با مراجعه به واحد پاسخگویی دادسرا موضوع رو پیگیری نمایید

با سلام و درود
لطفا حضورا به کلانتری مراجعه و موضوع را پیگیری کنید.
پیروز باشید

مراحل تکمیل مدارک و گزارش مقدماتی و کروکی در کلانتری انجام میشود

با درود..
با توجه به اینـکه اهم تحقیقات در خصوص حادثه، در کلانتری صورت می گیرد، اقدام خاصی متصور نبـوده و می توانید موضـوع را حضوری از کلانتری مربوطه پیگیری نمایید..