آیا چت های مستهجن مرد مجرد با زن متاهل و در تلگرام بصورت دو طرفه و قرار رابطه جنسی دلیل اثبات زنا و رابطه نامشروع می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۶۸۵ #75330

1- آیا چت های مستهجن مرد مجرد با زن متاهل و چند دختر مجرد در تلگرام بصورت دو طرفه و قرار رابطه جنسی دلیل اثبات زنا می باشد ؟؟
2- آیا چت های مستهجن مرد مجرد با زن متاهل و چند دختر مجرد در تلگرام بصورت دو طرفه و قرار رابطه جنسی دلیل اثبات رابطه نامشروع می باشد ؟؟
ممنون می شودم پاسخ دهید

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عنایت به موضوع این موارد حد زنا را اثبات نمی کند همگی این موارد اماره محسوب می شوندموید باشید