آیا به رای شوراهای حل اختلاف شهرستان میتوان اعتراض نمود؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۹۹ #75321723

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت وکلای محترم
آیا می توان به رای شوراهای حل اختلاف شهرستان دز ارتباط با تقسیم ترکه اعتراض نمود و در دادگاه دیگر دادخواست تنظیم کرد

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به استناد بند ت ماده ۹ قانون شوراهای حل اختلاف مصوب ۱۳۹۴ صدور گواهی حصر وراثت-تحریر ترکه -مهر و موم ترکه و رفع آن درصلاحیت شورای حل اختلاف است بنابراین تقسیم ترکه در صلاحیت شورای حل اختلاف نیست و اگر در این خصوص حکمی صادر شده است به استناد بند فوق قابل اعتراض است.

سلام .می توانید درفرصت قانونی اعتراض زنید...

باسلام درمهلت مقرر تجدیدنظرخواهی نمایید

سلام، بله، میتونین اعتراض کنین که در این صورت موضوع توی دادگاه بررسی میشه...

با درود. بلی میتوانید اعتراض کنید. دادخواست تقسیم ترکه باید در دادگاه رسیدگی شود.

با سلام،بله قابل اعتراض است.

سلام بله قابل اعتراض میباشد و در محاکم حقوقی رسیدگی خواهد شد