باید چیکار کنم که خسارت ماشینمو ازش بگیرم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۹۳ #75321143

من دیروز با یه ماشین تصادف کردم پلیس راهنمایی و ‌رانندگی اومد و کروکی کشید طرف مقابل مقصر بود الان من باید چیکار کنم که خسارت ماشینمو ازش بگیرم ماشین ها هر دو الان پارکینگن بیمه طرف تا سقف ۱۱ تومنه ماشینمم بیشتر از یازده تومن خسارت دیده

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مازاد بر تعهد بیمه را از خود راننده مقصر مطالبه کنید. بدین منظور بهتر است ابتدا تامین دلیل نمایید.

سعی کنید ابتدا توافقی خسارت خودرا بگیرید درغیراینصورت می تونی در دفترخدمات قضایی علیه ایشان شکایت مطرح کنید

با درود با مستندات و کروکی علیه نامبرده طرح دعوا نمائید

سلام، در صورتی که خسارت شما را پرداخت نکردند، از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست مطالبه خسارت با جلب نظر کارشناس تنظیم نمایید.

درود
می توانید طرح دعوی کنید مازاد تعهد بیمه را خود راننده مقصر باید پرداخت کند.

باسلام
اگر کارشناس خسارت خسارت وارده رابیش ازسقف تعهد مالی خودروی مقصر اعلام کندراننده مقصر باید مابه التفاوت را پرداخت کندبیمه تعهدی دراین خصوص ندارد به طرفیت راننده اقامه دعوی کنید

سلام چنانچه با تفاهم رضایت همدیگر را جلب شد و مرتفع گردید بهتر وگرنه علیه ایشان اقامه دعوی نمایید موفق باشید