شوهرم دست بزن دارد، شرایطم خیلی سخت هست، فقط منو راهنمایی کنین چکار کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۷۱ #75309195

او دست به زن داره تا الآن فکم را شکسته دندم از جلو و پشت ضربه دیده ناخون پام شکسته همه و همه برگه بیمارستان دارم همیشه منو کوچک کرده همسایه هامون ازمون شاکی شدن چند بار.
شدیدا نیاز دارم خیلی حرفا رو بزنم که اینجا نمیشه زد من اینجا بیکس هستم و کسی رو ندارم منو راهنمایی کنه، ممنون میشم.

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از ایشان شکایت نمایید و میتوانید از ایشان تمکین نکنید و به منزل پدری مراجعت نمایید و حق و حقوق تان را نیز مطالبه نمایید

سلام

تا قبل از بهبودی جراحات شکایت ضرب و جرح مطرح کنید

سلام از شوهرتان شکایت ضرب و جرع عمدی نمایید و شهود خود را معرفی کنید . ضمن این که با معرفی شهود به دادگاه خانواده می توانید با عنوان عسر و حرج درخواست طلاق نمایید .

با سلام واحترام
می توانید با استناد به نامه پزشکی قانونی اقدام به درخواست طلاق نمایید

با سلام حتما در این خصوص شکایتی مطرح نمایید ولی ابتدا ساعت تماس گرفته و در خصوص نحوه شکایت مشورت بگیرید

سلام

تنبیه زوجه توسط زوج ممنوع است نمی‌توان برای آن حدود متعارف ترسیم کرد؛

رفتار زوج همانند رفتار هر انسان دیگر در ایراد صدمه یا ضرب یا جرح جنبه مجرمانه دارد

و قابل تعقیب کیفری است و می‌تواند مستوجب دیه و حبس باشد.

شکایت ضرب و جرح عمدی و دادخواست طلاق مطرح کنید.
در صورت عدم امکان بیان کامل سوال از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید.