سوء سابقه میشه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۵۸ #75300158

سلام
این متن رای هست که برام صادر شده. میخواستم بدونم آیا برام سوء سابقه میشه یا نه و جریمه رو باید پرداخت کنم یا نه. ممنون
نامبرده را به پرداخت سه میلیون تومان جزای نقدی جایگزین از ۱۵روز حبس(به عنوان مجازات جایگزین) در حق صندوق دولت محکوم نموده و موکد دارد تا درصورت عجز محکوم علیه از پرداخت جزای نقدی مجازات حبس قابل اعمال خواهد بود لیکن با عنایت به فقدان سابقه محکومیت کیفری متهم دادگاه اعمال مجازات فوق را نسبت به مشارالیه مناسب تشخیص نداده و قرار تعلیق اجرای مجازات موصوف را به مدت یک سال صادر و اعلام می نماید و موکد میدارد تا چنانچه محکوم علیه ار تاریخ صدور قرار تعلیق تا پایان مدت ان مرتکب یکی از جرایم عمومی موجب حد قصاص دیه یا تعزیر تادرجه هشت شود پس از قطعیت حکم اخیر دادگاه قرار تعلیق را لغو و دسنور اجرای حکم معلق وفق مقررات صادر خواهد شد و رای صادره حضوری بوده و مدت ۲۰ روز فرصت قابل اعتراض است.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیلی سوءسابقه نمی‌شود

با سلام،خیر سوء‌سابقه کیفری محسوب نمیشود.

سلام.. سوءسابقه کیفری حساب نمی شود...

سلام خیر سوء سابقه‌ای برای شما محسوب نمی گردد.

با سلام و احترام
سوسابقه کیفری محسوب نمی شود
مجازات شما تعلیق شده و چنانچه درمدت تعلیق مرتکب جرم جدیدی نشوید، مجازات ذکرشده از سجل کیفری شما حذف می شود
پایدار باشید

خیر سوپیشینه ندارید شما

برای شما سوءسابقه کیفری حساب نمیاد