آیا میتوانم از طریق شکایت به دیوان عدالت مستعفی شوم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۳ #75292551

سلام
من پزشک متخصص و بورسیه نیروی انتظامی هستم
بنا به دلایل متعدد خانوادگی و روحی خواستار استعفا هستم
اما موافقت نمیشود
من تمام خسارات ناشی از بورسیه و استعفای پیش از اتمام خدمت را می پذیرم.
الان ۲۴ سال خدمت هستم
با تشکر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیوان عدالت چنین حکمی به نفع شما صادر نخواهد کرد لیکن می توانید با مذاکره خیلی محترمانه با مدیر کل سازمان تقاضای بازنشستگی پیش از موعد یا بازخریدی را بنمایید

با سلام
میتوانید تقاضای بازنشستگی قبل از موعد مقرر و تجمیع بیمه نمایید
یا از طریق دیوان عدالت اداری استفاء خود را طرح نمایید ولی در استفاء حق و حقوقی دریافت نخواهید کرد و مستلزم پرداخت جریمه نیز میباشید