در کجا و چطور میتوانم از قاضی شکایت کنم که پرونده ام رسیدگی شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۶ #75280673

با سلام و احترام بنده زوج هستم و هر ۱۲ ماه محکوم به پرداخت سکه بابت مهریه شدم و بعد یک چهارم حقوق هم از اینجانب کسر میگردد بابت مهریه و در مهر ماه سال ۱۴۰۰ درخواست تعدیل اقساط مهریه دادم و دیماه ۱۴۰۰ جلسه رسیدگی برگزار شد اما بعد از گذشت ۶ ماه هنوز رای صادر نشده است من شیراز هستم دادگاه در یکی از شهرستانهای شیراز میباشد که پس چندین مرتبه پیگیری از ریاست دادگاه و دادرس انجا و طی کردن سختی این مسافت رای پرونده را صادر نمیکنند قاضی دیگر من را در دادگاه راه نمیدهد چون اقوام همسر سابقم میباشد و میگوید پروندت را نگاه هم دیگر نمیکنم خواهشمندم راهنمایی بفرمائید در کجا و چطور میتوانم از قاضی شکایت کنم که پرونده ام رسیدگی شود توان مالی گرفتن وکیل را ندارم به خاطر خدا راهنمایی بفرمائید با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام به رئیس محترم دادگستری مراجعه نمایید

با مراجعه به ریاست دادگستری می توانید موضوع را پیگیری کنید

با سلام
از طریق رئیس دادگستری پیگیری کنید

سلام
دراین مواقع که پرونده شما به جریان نمی افتد حتما از رده بالاتر دادگاه با ارائه مدرک ومستند خودتان پیگیری موضوع نمائید تا حق شما ضایع نشود

با سلام
در صورت عدم توجه ریاست مجتمع قضائی آن شهرستان ، میتوانید طی تنظیم لایحه ای و با شرح وقایع و اعلام شما به ریاست مجتمع ، از طریق ریاست دادگستری استان اقدام بفرمائید

شما میتوانید در دادسرای انتظامی قضات با ذکر دلایل و مستندات خود از قاضی مورد نظر شکایت کنید.