آیا قانونا از مغازه ای که پدرم در اختیار برادرم قرار داد و ماهانه اجاره به پدرم میداد بعد از وفات پدرم سهم الارث دارم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۳ #75250695

با سلام. پدرم بمدت ۳۰ سال و شایدم بیشتر مغازه ای که در بهترین نقطه ی شهر است. در اختیار برادرم قرار داد و نانوایی دارد. البته قبل از آن پدرم در آنجا نانوایی داشت و جواز کسب نانوایی را به نام برادرم کرد چون پدرم دو تا جواز کسب داشت و نامه اومده بود که باید یکی رو به غیر ثبت کنه، چون پدرم مغازه های متعددی دارد. ماهانه مبلغ تنها ۵۰۰هزارتومن به پدرم تحویل میداد بعنوان اجاره البته پدرم ۹۰ ساله بود و هیچ وقت از حساب و کتاب چیزی نمی پرسید و مدام برادرم بدون آنکه مادرم و خواهرم و برادرام در جریان باشن کار خودشو یواشکی انجام میداد. و نمی دونم که آیا برای کل این ۳۰ سال برگه ای سندی چیزی بعنوان اینکه به پدرم اجاره میداده وجود داره یا نه چون پول را ماهانه دستی تحویل میداد. درحال حاضر قیمت اجاره آنجا حدود ۱۵ ملیون است. آیا میتوانم قانونا بعنوان وراث طلب اجاره بروز کنم؟ چون پدرم اخیرا فوت کرده. می خواستم بدونم اکنون از آن مکان بعد از انحصار وراثت چیزی به من بعنوان سهم الارث میرسد. یا برادرم براحتی میتواند آن مغازه رو برای خود بگیرد. آیا می توانم با دادن کسب و پیشه یا سرقفلی او را بلند کنیم و دادگاه اونجا را تقسیم ترکه کنه؟ یا بعد از گدشت ۳۰ سال ملک خود بخود ماله برادرم میشه؟

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتی که سند بنامشان بوده به تمام وراث می رسد

با سلام
اگر این ملک سندش به نام پدرتان بوده است.پس از فوت پدر به کل وراث می‌رسد.

سلام و درود، در صورتی که اموال مذکور از نظر قانونی(اسناد) متعلق به پدرتان بوده است، داخل در ماترک شده و از جهت ارث دارای حق خواهید بود؛ توصیه می گردد درخواست انحصار وراثت دهید، موفق باشید.