نحوه تقسیم ارث بین وارثین به چه صورت هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۳۱ #75246329

۲ پسر و ۴ دختر وراث خانه و باغ و باغچه پدری فوت شده هستند.
ایا پسر ها میتوانند صرفا بخاطر پسر بودنشان و سهم بیشتر بهترین نقطه باغ را برای خود برداشته و مابقی را بین دختران تقسیم کنند؟
یکی از پسران تهدید میکند در صورت به توافق نرسیدن و امضا نکردن تقسیم نامه گوشه ای از باغ را برای خود بر میدارد. آیا همچین ادعایی درست هست؟
اگر وارثین حاضر به امضا نشوند نحوه تقسیم به چه صورت خواهد بود؟
ممنون

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
سهم پسران دوبرابر سهم دختران خواهد بود و بایستی طبق قانون ارث و رضایت تمامی وراث انجام گیرد نه اینکه چون پسر است بایستی بیشتر مطالبه نماید .
در صورت عدم توافق در تقسیم سهم الارث ، میتوانید از کارشناس رسمی دادگستری کمک بگیرید ، و نیز در غیر اینصورت بایستی از طریق قانون اقدام نمایید.

سلام برای تقسیم ترکه و دریافت سهم الارث هریک از وراث میتواند جداگانه با انحصار وراثت در شورای حل اختلاف سهم الارث خویش را مطابق قانون دریافت کند که دختریک سهم و پسر دو سهم از کل میبرد. البته پس از فروش املاک.

در صورت توافق وراث به تقسیم میان خودشان و ثبت این توافق در دفترخانه، تقسیم قانونی میباشد و نیازی به تهدید و ...نیست. وراث منفردا یا مشترکا میتوانند وکیل داشته باشند.