وکالت بابت شکایت چطور اخذ شود؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۷۸۶ #75240218

سلام.۴ نفر هستیم که میخایم از کسی تو یه شهر دیگه شکایت کنیم حالا ۳ نفر میخان به من وکالت بدن که من برم اون شهر شکایت کنم و یه وکیل واسه مبلغ هر ۴نفر بگیرم که خودم یا وکیل بتونه پول همه رو بگیره و بعد بدیم به این سه نفر..میخوام بدونم قانون چه وکالتی باید بگیرم که دادگاه ایراد نگیره و واسه همه پیگیری صورت بگیره و در انتها و با محکومیت متهم به من یا وکیل پول رو انتقال بدن...ممنون

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب
در وکالتنامه میبایست حق و اختیار اخذ وکیل دادگستری درج گردد.

با سلام در مرحله اول با حضور در دفاتر اسناد رسمی وکالتی با اختیار حق توکیل به شما بدهند و بعد شما به نمایندگی از آنان وکیل دادگستری اختیار نماید

اشخاص می توانند با حضور در دفاتر اسناد رسمی وکالتی با اختیار حق توکیل به شما بدهند و شما به نمایندگی از آنان وکیل دادگستری اختیار نمایید

با سلام
شما در دفتر اسناد رسمی از سه نفر دیگر وکالت بگیرید و حتما اختیار عقد قرارداد با هر یک از وکلای دادگستری به دفعات و حق توکیل هم ذکر شود.
شما حق طرح شکایت ندارید و حتما بایستی به وکیل دادگستری از جانب خود به عنوان اصیل و از جانب سه نفر به عنوان نماینده وکالت بدهید.

موفق باشید

درود ،
اگر شما چهار نفر با موضوع خواسته واحد باشد سه نفر با حضور در یکی از دفاتر اسناد رسمی به شما وکالت ( وکالت در توکیل به غیر ) داده و شما وکیل دادگستری به خدمت بگیرید و ثبت نام ثنا هر چهار نفر باید داشته باشید و اگر ندارید در یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نام کنید و شما امضا الکترنیک در دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کرده و وکیل در شهرستان دیگر به خدمت بگیرید و برای خدمت گرفتن وکیل نیازی به مراجعه فیزیکی نزد وکیل در شهرستان دیگر نیست .

سلام
حسب توضیحات در دفترخانه اسناد رسمی می توانید اقدام نمایید.

درود بر شما ،مستحضر باشید که بایستی از طریق دفاتر اسناد رسمی اعطای وکالت نمایید.