میتوانند به من وکالت تام الاختیار و کامل در هر زمینه ای بدهند و من کارهای ایشان را دنبال کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۷ #75234674

سلام وقت بخیر
من یک فرد عادی بدون مدرک وکالت هستم خانمی از دوستان ما قصد جدایی از همسرش را دارد اما کسی پشت او نیست و حق او در حال ضایع شدن است . من میخواستم برای ایشان کاری بکنم ، آیا این خانم میتوانند به من وکالت تام الاختیار و کامل در هر زمینه ای بدهند و من کارهای ایشان را دنبال کنم ؟؟؟ پرونده کیفری و خانوادگی ایشان را با وکیل دادگستری به راه بیندازم . برایشان وکیل میگیرم . اما میخواهم ایشان حتی با وکیل هم رو به رو نشوند ، به شدت مرا قبول دارند و می خواهند من کارهایشان را پی گیری کنم . آیا من با وکالتی از ایشان این اختیارات را پیدا میکنم که هر کاری از دستم بر بیاید بکنم؟ خودم با وکیل قرارداد ببندم ، کلانتری بروم ، با وکیل به دادگاه ها بروم و غیره . میتوانم؟؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هرکس می تواند همه اختیارات و کارهای را که خودش می‌تواند انجام دهد به دیگران وکالت دهد که برایش انجام دهند
و بنابراین شما می توانید از ایشان وکالتنامه بگیرید و در آن حد و حدود و اختیارات خود را مشخص کنید و اگر در قرارداد وکالت به شما اجازه تنظیم قرارداد با وکیل دادگستری اعطا شود مجاز به انجام این کار هم خواهید بود

سلام
من کارهای ایشان را دنبال کنم ؟
وکالت عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین، طرف دیگر را برای انجام امری نایب خود می کند. یعنی عقدی که با اراده ۲ طرف بسته می شود و فقط برای راحت تر شدن امور و رفع نیازهای کوتاه مدت برقرار می شود
برای نوشتن وکالتنامه قانونی باید مراجعه کنید به دفاتر اسناد رسمی