آیا میشود قبل از تقسیم ترکه و با داشتن گواهی انحصار وراثت، اقدام به گرفتن اجرت المثل از دو برادری که اموال ما را تصاحب نمودند با شکایت کردن از آنها گرفت؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۱۲ #75211911

با سلام
البته قبل از تقسیم ترکه اموال
ارث کلا تقسیم شده و هیچکدام از ورثه اعتراضی به
حق خود ندارند جز دو خواهر که اموال آنها توسط این دو برادر به زور تصرف شده،(ورثه پنج برادر و چهار خواهر)میباشند.ما نمی خواهیم اموال دوباره تقسیم شوند وبین خواهران و برادران اختلاف بوجود آید، حق ما هم مشخص هست فقط ۲۵ سال توسط دو برادر
تصرف شده.(ممنون از راهنمایی خوبتان )

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله می توانید اجرت المثل تصرف پیش از تقسیم ترکه را مطالبه کنید.

"با سلام"
با حصر وراثت میتوانید اقدام به تحریر و تقسیم ترکه نمایید و سپس پس از مشخص شدن سهم میتوانید اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه و دریافت نمایید

درود

درصورتی که تقسیم نامه بصورت صحیح انجام شده و کلیه ورثه براین توافق رضایت دارن تقسیم نافذ است

ولی برای تصرف سهم شرکا میتوان دادخواست رفع تصرف عدوانی و درنهایت مطالبه اجرت المثل زمان تصرف با جمیع خسارات وارده نمود

با توجه به توافق بر تقسیم و اینکه مورد تایید تمامی وراث بوده، میتوان بابت تصرف عدوانی تقاضای اجرت المثل کرد البته عدوانی بودن تصرف باید اثبات شود

سلام اگر تقسیم صورت گرفته می توانید دادخواست مطالبه اجرت المثل را طرح نمایید

سلام، مستند به تقسیم نامه یا شهادت شهود دادخواست مطالبه اجرت المثل مطرح نمایید

اگر اموال به درستی تقسیم شده و مورد تایید تمامی وراث بوده، میتوان بابت تصرف عدوانی تقاضای اجرت المثل کرد البته عدوانی بودن تصرف باید اثبات شود