چگونه در مقابل شکایت ضرب و جرح عمدی همسرم، از خود دفاع کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵,۵۴۴ #75207772

سلام .
خانومم شکایت ضرب و جرح عمدی کرده و فقط مادرش حاضر به شهادت بوده
پزشک قانونی دیه و ارش به مقدار نیم درصد تعیین کرده
و همسرم به هیچ عنوان راضی به صلح و سازش نشدن و خواستار تعقیب و مجازات هستن
۱.حاضر به سوگند خوردن هستن خانومم
۲ . اظهار کرده در منزل بودم و هیچ گونه دوربین مدار بسته ای وجود نداشته و فقط من و همسرم داخل منزل بودن و خاهرانم حاضر اثار ضرب و جرح رو دیدن و حاضر به شهادت هستن و سه روز پشت سر هم به تاریخ های ۷و ۸و ۹ مهر من رو مورد ضرب و جرح قراره داده و دوران عقد هم من رو بدون هیچ دلیلی مورد ضرب قرار دادن که به دلیل قلب پدرم از طرح شکایت خود داری کردم
۳. دیه نیم درصد تعیین شده
۴ . مادرشون جلسات کلانتری و دادگاه رو امدن و شاهد هم شدن
جلسه اخر دفاعم هست چه دفاعی بنویسم؟
ماده ۱۹۹ میگه حد نصاب ۱ شاهد مرد یا دو شاهد زن

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ثبوت لوث، شاکی می‌تواند اقامه قسامه نماید یا از متهم درخواست قسامه نماید....

میتوانید شکایت خود را به مرجع قضایی تقدیم کنید

سلام
میبایست بتوانید با ادله ی کافی و استفاده از شهادت شهود و تنطیم لایحه ای مستدل،مراتب را بیان نمایید.

شما اگر واقعا نزدید همچنان منکر زدن باشید و به حد نصاب شهود ، مقرردرماده ۱۹۹ قانون مجازات استناد کنید .‌ولی اگر ازموارد لوث باشد . باقسامه شما محکوم می شوید

باسلام خدمت شما عرض کنم که
قسامه یکی از راه‌های ثبوت قتل و جراحات و صدمات بر اعضاء بدن است که با وجود لوث قابل اجرا است. چنانچه لوث نباشد، جایی برای طرح قسامه نمی‌ماند. در صورت حصول لوث، نخست از متهم، مطالبه دلیل بر نفی اتهام می‌شود. اگر دلیلی ارائه شود، نوبت به قسامه شاکی نمی‌رسد و متهم تبرئه می‌گردد. در غیراین صورت با ثبوت لوث، شاکی می‌تواند اقامه قسامه کند یا از متهم درخواست قسامه نماید. فلذا با توجه به نظریه کارشناسی پزشکی قانونی و اظهارات شاکی و مطلعین قاعدتا موضوع برای قاضی لوث خواهد شد و همسرتان با سوگند می توانند شمارا محکوم کنند.