میگه هنوز نتونستم شماره صاحب پلاک یا حتی دلیل شکایت رو بدست بیارم فروشنده مدارک را نداده؛ چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۱۹۸ #75187062

سلام وقت بخیر
تاریخ ۱۴۰۰/۳/۵ یک دستگاه خودرو چانگان را از یک نمایشگاه اتومبیل به صورت نقدی خریدم.کارت و برگ سبز به نام فروشنده نبود ولی فروشنده در حضور صاحب نمایشگاه اظهار داشتند که کارت و برگ سبز به نام یکی از اقوامشان بوده و مشکلی نیست که با توجه به تایید صحت اظهارات از جانب صاحب نمایشگاه و نوشتن قولنامه توسط ایشان کل مبلغ معامله را پرداخت کردم.پس از مراجعه به تعویض پلاک به همراه فروشنده در همان مراحل ابتدایی مطلع شدم که پلاک خودرو شکایتی داره و ماشین به پارکینگ پلیس راهور منتقل گردید.فروشنده دستور توقیف،کارت،برگ سبز و دیگر مدارک خودرو را از باجه مربوطه تحویل گرفت و گفت نگران نباش هر مشکلی باشه ۳،۲ روزه حل میکنم.اما تا کنون به نتیجه ای نرسیدیم.میگه هنوز نتونستم شماره صاحب پلاک یا حتی دلیل شکایت رو بدست بیارم.چند بار از فروشنده مدارک را خواستم بگیرم تا خودم اقدام کنم ولی نداده و هر بار میگه داریم انجامش میدیم.
گذشته از پرداخت هزینه های ایاب و ذهاب روزمره و ضرر و زیان های مربوطه و همچنین آشفتگی خانواده،به شدت نگران آسیب های احتمالی وارده به بدنه خودرو در پارکینگ به ویژه آفتاب سوختگی و یا خط و خش هستم.
به نظرتون چی کار کنم؟!

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
به طرفیت فروشنده و مالک طرح دعوا کنید

با سلام

علاوه بر فروشنده و مالک اگر دلیلی مبنی بر تضمین صاحب نمایشگاه نسبت به صحت معامله دارید از ایشان هم میتوانید شکایت بکنید.

سلام
علیه مالک و فروشنده طرح دعوا کنید

به طرفیت فروشنده و مالک دادخواست تقدیم کنید.

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی علیه مالک و فروشنده طرح دعوا کنید

با احترام علیه فروشنده و مالک طزح دعوا نمایید

بادرودوسلام دادخواست علیه فروشنده و مالک تقدیم و تنظیم نماییدازطریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.