نحوه شکایت از احدی از خواندگان پرونده که خودش نیز کارشناس رسمی دادگستری است چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۶۴۴ #75177777

با سلام خدمت اعضای محترم
عرض شود که بنده بخاطر ماترک پدری از دست وراث که برادرهایم میباشد شکایت کرده ام یکی از برادرهام که خوانده پرونده است خودش نیز کارشناس رسمی دادگستری میباشد و در همه پرونده های بین ما که قاضی به کارشناس ارجاع میدهد با کارشناسان تبانی و همکاری میکند و حقم را ضایع میکند از دست برادرم آرام و قرار ندارم از مقامش به عنوان کارشناس رسمی دادگستری سوء استفاده میکند در کل با اکثر کارشناسان همدست است و در خیلی از پرونده حق قانونی من را با تبانی کارشناسان ضایع کرده است آیا میتوانم از برادرم که کارشناس رسمی دادگستری است با ذکر دلایل و مستندات در دادسرای انتظامی کانون شکایت کنم؟ آیا این شکایت من در کانون به نتیجه مطلوب میرسد یا خیر؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود نسبت به تخلف کارشناس در کانون کارشناسان می‌توان طرح شکایت کرد

در صورت داشتن ادله کافی از طریق دادسرای انتظامی کارشناسان شکایت کنید.

بااحترام
شما اگر بتوانید اثبات نمایید بله تخلف را گزارش و اقدام به شکایت نمایید

درود بر شما.چنانچه مستنداتی دارید که بتونید ثابت کنید از طریق دادسرای انتظامی کارشناسان پیگیری کنید

سلام از کانون کارشناسان پیگیری تخلفات ایشان باشید.

در مواردی که تخلف ایشان محرض باشد ،قطعا طرح هر شکایت مستلزم اثبات موضوع دعوا می باشد

شما میتوانید شکایت خود را مطرح نمایید