آیا واقعا راهی وجود نداره برای کفالت بنده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۹ #75175567

با سلام

پدر بنده سال ۸۴ فوت شده، ۴ تا بچه هستیم، یه برادر بزرگتر که متاهله و خواهر بزرگتر که دانشجو هستش دارم و یه خواهر کوچک تر که الان در حال تحصیله. برادرم وقتی ۱۸ سالش بود کفالت گرفت و معاف شد. الان شرایط جوری شده که برادرم ۳ ۴ ساله که ازدواج کرده و دیگه توان تامین مالی رو نداره و تنها نون آور خونه بنده هستم که دانشجو هم هستم. میخواستم بپرسم ایا واقعا راهی وجود نداره برای کفالت بنده؟ خب اگر من بخوام برم سربازی که دیگه همین یه لقمه نون هم نمیتونم دربیارم تا خرج خونواده کنم، ممنون میشم پاسخ بدین. نه کمیته امداد نه هیچ سازمانی کمک مالی نمیکنه به مادر بنده، لطفا راهنمایی کنین.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ایا واقعا راهی وجود نداره برای کفالت بنده؟ در صورتی که تنها کفیل والدین خود باشید با داشتن شرایطی می توانید از خدمت سربازی معاف شوید.دریافت معافیت کفالت مادر ، با تشخیص نظام وظیفه و طی یکسری مراحل امکان پذیر است.
مشمولی که می خواهد از معافیت کفالت مادر استفاده کند باید یگانه سرپرست مادری باشند که نیازمندی او به مراقبت با توجه به نقص عضو، بیماری و یا محجور بودن به تشخیص شورای پزشکی برسد.