۱۰ روز برای لایحه دفاعیه وقت دارم، در غیر اینصوت پرونده به دادگاه تجدید نظر فرستاده میشود، چه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۴۳ #75169367

با عرض سلام و خسته نباشی
آقای منصوری حکم اعسار مهریه من صادر شد با حضور شهود در دادگاه و استعلام حساب بانکی و ثبت اسناد املاک حکم اعسار صادر شد ولی با این حال همسرم رفته اعتراض زد و گفته که من صاحب خودرو و ۴ عدد خانه میباشم و... الان دادگاه برام ابلاغیه فرستاده ۱۰ روز وقت دارید لایحه دفاعیه بنویس در غیر اینصوت پرونده شما به دادگاه تجدید نظر فرستاده میشود خواهش میکنم من راهنمایی کنید بخدا قسم من پول ندارم یکجا مهریه اش تحویل بودم

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دوست عزیز نگران نباشید حکم دادگاه بدوی بر اساس اظهارات گواهان استعلام از حساب های بانکی و اداره ثبت صادر شده است اگر همسر شما در لایحه ای اعتراضی ادعایی برای معسر نبودن شما دارد باید اثبات نماید شما هم باید حتما لایحه دفاعیه خود بر اساس اظهارات همسر خودتان را آماده کرده و از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال نمایید در صورتی که خودتان احساس می کنید آمادگی لازم برای نوشتن لایحه دفاعیه را ندارید می توانید درخواست ارزیابی نموده و این امر از سوی مجموعه بنیاد وکلا صورت پذیرد
موفق باشید

سلام رای شما بدوی بوده و امکان اعتراض برای خواهان فراهم است بعد از قطعی شدن رای دیگر حق اعتراض ندارن ولی رای شما قطعی نشده در صورت تشخیص دادگاه تجدید نظر یا رای اولی رو تایید یا نقض می کند

درود بر شما
لایحه دفاعیه مبنی بر رد دلایل تجدیدنظرخواهی تنظیم و ثابت نمایید که دفاعیات همسر شما فاقد وجاهت قانونی بوده و ملائت مالی جهت پرداخت یکجای مهریه را ندارید.

با سلام و وقت بخیر
برادر محترم اگر همسر جنابعالی ملائت شمارا فقط با داشتن ادله محکمه پسند می تواند رد نماید . شما می توانید با اخذ اوراق اعسار از دادگاه یا دفاتر خدمات درگاه قضایی و تکمیل آنها بانضمام شاهدین ملائت خود را احراز نمایید .
موفق و موید باشید .

سلام. در صورتی که اموالی اعم از منقول و غیرمنقول ندارید، طی لایحه دفاعیه ایی به دادگاه اعلام نمائید و جهت اثبات ادعای خود تقاضای استعلام مرجع قضایی از سازمانهای ذیصلاح را بخواهید. در صورتی که اموالی به نام شما نباشد، دادگاه تجدیدنظر اعسار شما را تائید خواهد کرد.