اگر کسی حکم جلب مرا بگیرد در سامانه ثنا قابل مشاهده است؟

پرسیده شده
۱۰۱ پاسخ ۴۶,۲۲۵ #75131690

سلام
یه بنده خدایی به من خبر داد که بدلیل بدهی ۲۸ میلیونی حکم جلب صادر شده، در صورتی که من در مجموع ۴ فقره چک داشتم که همشون تقریبا شانزده میلیون بوده و هیچ بدهی دیگه ای به کسی ندارم
با توجه به اینکه از یه جای نامعتبر بهم خبر رسیده که حکم جلبم اومده و از روی پرونده مدرسه فرزندم آدرس منو پیدا کردن حالا سوال من این هستش که : ۱_ همچین چیزی ممکنه که بخاطر بدهی دادگاه از طریق آموزش و پرورش اقدام کنه یا خیر و ۲_ با توجه به اینکه بنده توی سامانه ثنا ثبت نام کردم آیا ممکنه که حکمی صادر شده باشه و توی ثنا واسه من قابل مشاهده نباشه؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۰۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. مشا دعوی واحد میباشد بنابراین یک دادخواست با دو خوانده تنظیم نمایید

سلام هر حکمی ابتدا به شخص ابلاغ میشه،
حتما اول از طریق دفاتر خدمات قضایی یا مراجعه به سایت عدل ایران همه ی ابلاغیه ها رو دریافت و مشاهده کنید و روند کار پرونده رو دریافت کنید تا از صحت خبر اطمینان پیدا کنید
ممکنه تو سامانه به شما ابلاغ شده باشه ولی شما ابلاغیه رو مشاهده نکرده باشید ،وجه چک هم با مطالبه تاخیر تادیه به روز میشه و ممکنه تا حالا بیشتر شده باشه.
استعلام از هر اداره ای با دستور دادگاه امکان پذیره

سوال ۱ . خیر ممکن نیست مگر بصورت غیر قانونی به ادرس شما از طریق مدرسه دسترسی پیدا کرده باشند. سوال ۲. چون ثنا دارید حتما تا رسیدن به حکم جلب ۴،۵ عدد ابلاغ به شما صورت می گرفت. ( خبر اشتباه دادن بهتون)

باسلام.به سامانه عدل ایران قسمت ابلاغیه و همچنین استعلام وضعیت چک های صادره رو بررسی کنید

با سلام ،در صورتی که علیه شما در محاکم طرع دعوایی شده باشد قطعا از طریق سامانه ابلاغ الکترونیک مطلع میشوید در هر حال حق دفاع برای شما محفوظ است.

باسلام ربطی به آموزش وپرورش ندارد،اگررایی صادرشودتوی سامانه ثنابه شماابلاغ میگردد

سلام
دوست عزیز حکم جلب در سامانه ثنا قابل مشاهده نیست