من باید به قاضی چی بگم که محکوم بشه برای ترک خانه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۹ #75126242

سلام من شوهرم ۶ ماه هست که خانه را ترک کرده و دو ماه بعد از ازدواج خانه را ترک کرده دیروز متوجه شدم رفته عمل زیبایی بینی کرده و من اصلا این قیافه را دوست ندارم چون اون کسی که من پسندیدم این شکلی نبود الان میتونم به قاضی بگم که من این آدمو دیگه نمیخوام
سوال بعدیم اینه که من هفته بعد دادگاه ترک انفاق دارم ولی. شوهرم تو این ۶ ماه هر ماه مبلغ ۵۰۰۰۰۰ به حساب میریخته

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
در خصوص موضوعات مطروحه..
۱_ عمل زیبایی بینی قابل اعتراض از جانب شما نمی باشد..
۲_ برخلاف نظرتان.. باید اعلام کنید که در هر حال، حاضر به نمکین از شوهرتان هستید..
۳_ دز صورت اثبات ترک انفاق موجب محکومیت حبس برای شوهرتان خواهد بود..
۴_ تعیین میزان نفقه هم بستگی به نطر کارشناسی دادگستری دارد..
موفق باشید..

باسلام فقط به استناد ماده۱۱۳۰ میتوانید بابت عسر و حرج و ترک منزل اقدام نمایید و جراحی ایشان قابل پیگیری نیست

با سلام
۱.در خصوص جراحی بینی بهتر است در دادگاه صحبتی نشود.
۲.در خصوص ترک منزل اگر شاهد یا مدرکی در این خصوص دارید ارائه دهید
۳.احتمالا همسر شما این مبلغ را واریز می‌کند که در دادگاه عنوان کند که برای نفقه بوده است.اما به هر حال ایشان قانونا نباید ۶ ماه همسرش را رها کند
۴.اگر قصد زندگی با ایشان را ندارید و ایشان هم منزل را ترک کرده بهترین راه طلاق توافقی است

با سلام
برای عمل زیبایی نمیتوانید اعتراضی یا شکایتی علیه همسرتان نمایید
اما برای ترک انفاق و اثبات ترک خانه توسط زوج ، دادگاه زوج را به پرداخت نفقه و حبس محکوم خواهد نمود

شما بهتره به ترک خانه اون استناد کنین و اگر به هر علت بهانه بیارین شکایت شما رد میشه باید بگین در هر شرایطی حاضر به تمکینم

سلام بزرگوار . ۵۰۰ هزار تومان یا ریال ؟
جرم ترک انفاق عناصر قانونی دارد که درصورت جمع بین آنها، مرد محکوم می شود . ضمنا بخاطر پرداختی ها احتمال موفقیت ضعیف است