دو دانگ خانه هم بخشی از مهریه محسوب میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۳ #75120459

آیا تعداد ۱۱۰ سکه برای پرداخت کل مهریه در نظر گرفته شده است و دو دانگ خانه هم که در مهریه ذکر شده شامل میشود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
علاوه بر سکه باید ملک را نیز منتقل نمایید. مگر اینکه زوجه حق خود را ابرا نمای

با سلام
دو دانگ چنانچه در زمان ثبت نکاح وجود داشته است (مالیت داشته) در صورت مطالبه باید به نام همسرتان انتقال دهید و ممکن است بر حسب شرایط و عدم وجود ملک ارزش ریالی آن محاسبه شده و به ۱۱۰ سکه ایشان ضمیمه می شود.

سلام
اگر سند دو دانگ ملک بعنوان مهریه در دفترخانه اسناد رسمی ثبت رسمی شده باشد امکان پذیر است