بابت افت قیمت خودرو طرف محکوم شده در صورت عدم پرداخت می توانم وی را جلب کنم و توقیف اموال بگیرم ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۲ #75116580

سلام من بابت خسارت افت قیمت مبلغ ۴ میلیون تومن طرف مقابل رو محکوم کردم و حکم رو گذاشتم برای اجرا و طرف مقابل حاضر به پرداخت نشده است . الان دوماه از زمان درخواست اجرا گذشته و گفتن شما نمی توانی طرف رو جلب کنی و باید اقساط توافقی ببندی. میخواستم ببینم اگه طرف مثلا گفت تو اقساط بلندمدت مثلا ۲۰ قسط میتوانم پرداخت کنم من میتونم قبول نکنم و توقیف اموال کنم یا هر جور قسط بندی شد باید بپذیرم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید درخواست توقیف اموال نمایید و اجرائیات موظف به صدور توقیف اموال است .

سلام اگر تا سی روز بعد از ابلاغ اجرائیه مبلغ را نپردازد و مالی هم برای توقیف نداشته باشد ، می توانید او را جلب کنید .

با سلام اگر اموال کافی از جانب شما برای اجرای حکم معرفی شود قسط بندی و اعسار منتفی خواهد بود