علیرغم مراجعه مکرر به وی با اینجانب مبایعه ای تنظیم نکرده به بهانه ایراد در سند یک واحد دیگر، چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۵۶ #75116362

باسلام واحترام
ساختمان ما ۱۶ واحد دارد ۸ ماه پیش سازنده ای دیده شد ۱۵ واحد قرارداد مشارکت با وی امضا نمودند من بخاطر مسافرت و عدم فرصت طی شد که شامل قرارداد نیستم و سازنده قدر السهم بنده را قبل از دو ماه خریداری کند ۱۵ دستگاه وکالت کاری بلاعزل به وی دادند و من وکالت موعد دار که اکنون ۵ ماه است خاتمه یافته در متن قرارداد مشارکت شرایط من و موعد خرید قبل از ۲ ماه توسط سازنده به قیمت روز ذکر شده ولی علیرغم مراجعه مکرر به وی با اینجانب مبایعه ای تنظیم نکرده به بهانه ایراد در سند یک واحد دیگر و با توجه به تغییرات ۱۰ درصد رشد قیمت و تقصیر تاخیر وی عنوان میکند یا مبلغ پیشنهادی ۷ ماه پیش او را که ان موقع هم نازل بود در دو قسط ۴ ماهه بگیرم و در این مدت وکالت کاری را تمدید کنم و یا دیگران را با پرداخت مبلغ سکونت مرخص میکند و در واحدها افغانی میریزد که مزاحم خانواده من ممنون از شوند چاره چیست ممنون از راهنمایی شما.

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کاملا حق با شماست در خصوص مزاحمت به دادسرا مراجعه کنید و برای اختلافات دیگر در صورت وجود شرط داوری به داور و در غیر این صورت به دادگاه حقوقی مراجعه نمایید.