چرا این موضوع نوشته شده برای شرح شکایتم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۶ #75106557

سلام.بنده چند ماه پیش از ناجا به علت اینکه درجه دار پیمانی بودم و با توجه به گذراندن مراحل رسمی شدن بدون هبچ دلیلی بنده را منفک کردن شکایت کردم و خواستار بازگشت مجدد به شغلم شدم.وحالا پرونده من در شعبه ۳۲ دیوان اداری ارجاع شده و متن دادخواستم نوشته شده اعطای تسهیلات رفاهی.میخواستم ببینم چرا این موضوع نوشته شده برای شرح شکایتم.و دیگر هم وقت نظارت برا مرداد دادن بهم منظور از وقت نظارت چیه.و نوشته درخواست وصول لایحه از شخص پرونده ثبت شد ینی چی .منظور از سخص پرونده من هستم یا ناجا.ممنون میشم بهم توضیح بدید

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت نظارت یعنی اینکه پرونده بایستی در آن تاریخ بررسی شود که ملاحظه گردد از نظر استعلامات و مدارک برای صدور رای آماده شده است یا خیر

باسلام
وقت نظارت(وقت احتیاطی) مختص شعبه است که درموارد خاص تعیین میشود

درود
وقت نظارت اقدامی اداری است. خواسته را ممکن است خودتان در دادخواست اشتباه ذکر کرده باشید یا دیوان اشتباها در سامانه درج کرده است.

با سلام
وقت نظارت یعنی اینکه پرونده در تاریخ مقرر مورد رسیدگی قرار می گیرد
شخص پرونده هم منظور ناجا است که لایحه ارسال کرده است

با احترام وقت نظارت یعنی در آن تاریخ پرونده مورد رسیدگی قرار می گیرد.

وقت نظارت یعنی در تاریخ مذکور پرونده مورد بررسی و رسیدگی قرار می گیرد.

باسلام
وقت نظارت یعنی پرونده در تاریخ ذکر شده مورد رسیدگی قرار میگیرد.