میتونم از ورثه شکایت کنم و الباقی طلبم را به طور کامل از دارایی و ملک و املاک شخصی ورثه اخذ کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۳۱ #75095699

سلام ، بنده از متوفی طلبکار هستم و ماترک متوفی یک دستگاه خودرو میباشد که کفاف یک چهارم طلب بنده را میدهد ، ولی فرزندان متوفی پولدار و دارای ملک و املاک شخصی هستند ، بنده چگونه و از چه طریقی میتونم از ورثه(فرزندان متوفی) شکایت کنم و الباقی طلبم را به طور کامل از دارایی و ملک و املاک شخصی ورثه (فرزندان متوفی) اخذ کنم؟؟ خواهشمندم در این خصوص بنده را راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فقط از اموال متوفی طلب شما قابل پرداخت است و از اموال دیگران نمیتونید مطالبه ای داشته باشید

ورثه فقط تا میزان ترکه مسئول پرداخت دیون متوفی هستند و نه بیشتر . از اموال شخصی ورثه نمی توانید طلب تان از متوفی را وصول کنید.

سلام
شماطلب تان رافقط ازماترک میتوانیداستیفاکنیدورثه مسولیتی ندارند.

با سلام و احترام ورثه مازاد ترکه مسئولیتی ندارند وشما نمی توانید از اموال آنها توقیف و مطالبه نمایید موفق و پیروز باشید

اگرترکه را رد نکنند مسئولیت ورثه به میزان ماترک می باشد

ورثه فقط تا میزانی که ترکه را قبول کرده اند مسئولیت دارند
امکان مطالبه از اموال شخصی ورثه وجود ندارد

شمافقط می توانید ازماترک مطالبه نمایید