آیا با درخواست طلاق همسرم موافقت میشه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱,۳۹۴ #75085601

سلام.
من در دوران عقد هستم. یک روز رفتم به خانه خانومم و بهش گفتم که دوست ندارم با فلان دوستت بگردی چون حجاب نداره و خانومم داد و بی داد کرد که نمیخوامت با این طرز فکرت و مادرش هم اومد دست رو من بلند کرد. از اون تاریخ به بعد من دیگه گفتم خونه تون نمیام و اگه خانمم خواست منو ببینه بگه تا ببرمش بیرون. گفتم هر موقع پول خواستی هم بهم بگو. الان ۶ ماهه که من نرفتم اونجا و اونا هم هیچ تماسی نگرفتن و الان درخواست طلاق دادن، آیا دادگاه حق طلاق رو بهش میده؟ چون پیام‌های من هم موجوده که بهش گفتم امنیت جانی ندارم تو خونه تون ولی میخوامت و فقط بیرون حاضرم ببینمت

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مشمول عسروحرج نمی باشد مواردمذکور.

با عرض ادب و احترام
علل عمده و مهمترین موضوعاتی که زن به استناد آنها می تواند طلاق بگیرد به شرح ذیل است:
اعتیاد مضر شوهر
نپرداختن نفقه حداقل به مدت ۶ ماه
مریضی سخت علاج شوهر
امراض مقاربتی شوهر
بچه دار نشدن زوج و...............................
به استناد گفتمان شما، هرچه سریعتر به کارت بانکی زوجه ماهانه حداقل ۴۰۰ هزارتومان واریز نمایید ، در نتیجه نپرداختن نفقه از اعتبار سقوط خواهد کرد و در خواست طلاق ایشان امکان پذیر نیست.
با تشکر و امتنان
دکتر حشمدار

با سلام، زن برای طلاق باید اثبات عسرو حرج کند مطالب گفته شده در بالا عسر و حرج نمی باشد. هرچند می توانند حقوق مالی خود را مطالبه کنند

سلام
حسب توضیحات اگر ۶ ماه عدم پرداخت نفقه از طرف زوجه اثبات شود از موجبات طلاق از طرف زوجه است و امکان طلاق وجود دارد .

با سلام و درود . اگر زوجه بتواند عدم پرداخت نفقه را اثبات کند میتواند تقاضای طلاق نماید .

دوست عزیز با توجه به توضیحاتی که درج کردید،مطمین باشید که دادگاه با تقاضای طلاق خانم موافقت نخواهد کردواگر خانم شکایت کیفری نفقه رابدهد،شما باپرداخت آن از به وجودآمدن حق طلاق برای خانم جلوگیری خواهید کرد.ضمنا اگر مایل به ادامه زندگی هستید بهتراست منزل مسکونی ولوازم زندگی رامهیا کنید تا خانم تمکین کند.

با احترام زوجه باید عسر و حرج خود را ثابت تنتید تا بتواند طلاق بگیرد