ایا میشود هر دو پرونده را در یک شعبه تجمیع کرد و یک اعسار بر آن داد یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۱ #75066147

مهریه من ۵۰۰ سکه هست همسر بنده در سال ۹۱، ۲۵ عدد سکه را در شعبه ۲۷۶ اجرا گذاشت که طبق توافق که با همسرم انجام شد و مقرر گردید ماهانه ۲۵۰ هزار تومان پرداخت کنم.بعد از یک سال همسرم دوباره در شعبه ۲۷۱ تعداد ۴۰۰ سکه اجرا گذاشت و با جلب بنده را دستگیر و به اوین فرستاد به علت اینکه در آن زمان قاضی اعلام کرد حکمی بر روی پرونده ۲۵ سکه وجود ندارد و فقط توافق بوده من با گذاشتن سند بعد از ۲۸ روز آزاد شدم حال همسر سابقم موقعیت ملک فوق را پیدا نمیکند حال سوال بنده اینجا است ایا میشود هر دو پرونده را در یک شعبه تجمیع کرد و یک اعصار بر آن داد یا خیر؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای هر پرونده باید جداگانه اقدام به اخذ اعسار نمایید

سلام
خیر امکان این موضوع وجود ندارد و شما بایدبطور جداگانه درخواست اعسار نمایید

سلام. اعسار برای هر پرونده یکی هستش. به این صورت که گرفتن حکم اعسار فقط برای یک دعوا موثر است و اگر دعوای دیگری مطرح شود بایستی دادخواست جداگانه ای برای اعسار در ان مورد داد. و چون منشا هردو یکی میتونید درخواست رسیدگی توامان بکنید