هزینه خود دادگاه و وکیل برای این زمین ده میلیاردی بر اساس ده میلیارد حساب میشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۰۲ #75060912

سلام
یه زمین هست قیمتش ده میلیارد است ارث پدری هست که به یه خواهر و برادر میرسه زمین به اسم خواهر هست حالا میگه به برادرم چیزی نمیدم اگه برادره شکایت کنه
هزینه مالیات

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد

سلام. در صورتی که زمین طبق سند رسمی به اسم خواهر است، به برادر هیچ ارثی نمیرسد

در صورتی که زمین طبق سند مالکیت به نام خواهر است به برادر ارثی نخواهد رسید و در خصوص هزینه وکیل طبق توافق فی ما بین عمل خواهد شد

سلام.اصل بر مبنای ارزش مال است ولی توافق بین وکیل وموکل هم می تواند در بین باشد

اگر قبل از فوت تنظیم سند یا قولنامه انجام گرفته است به پسر ارثی نمیرسد