تاسیس آموزشگاه خیاطی در پارکینگ اختصاصی امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۸ #75052899

با سلام و خسته نباشید.

بنده در سال ۹۰ قراردادی بستم که پیمانکار به ازای ساخت ۶ واحد در زمینم ۲ واحد رو با پارکینگ مجزا به من بده و در سندی که تحویل گرفتم هم ذکر شده که پارکینگ من با شماره مشخص متعلق به ملک منه.این ۲ پارکینگ من مجزا هستن یعنی کاملا جدا از ۴ پارکینگ بقیه همسایه ها هستن و در ورودی من هم جداست.
همسر بنده از ابتدای احداث این ساختمان طبق مجوز از فنی حرفه ای اقدام به تاسیس آموزشگاه خیاطی کرده.
البته چون خیابان ده متری هست ظاهرا مجوز تجاری کردن پارکینگ رو نمیدن.
الان دو تا از همسایه ها برای اینکه ما رو اذیت کنن و با پیدا کردن پارتی در شهرداری از ما شکایت کردن که از ملک مشاعی استفاده تجاری میکنیم و پرونده ما رو به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارجاع دادن؟!
سوالم اینه که :
۱-آیا پارکینک ما مشاعی حساب میشه یا اختصاصی؟
۲-من چند جا خوندم که فعالیت آموزشگاه آزاد فعالیت تجاری محسوب نمیشه آیا درسته؟ تجاری محسوب نشدن آموزشگاه آزاد طبق کدوم ماده قانونه؟

با توجه به اینکه بعلت مشکلات مالی و بیماری خودم به شغل همسرم نیاز مبرم داریم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

با تشکر فراوان.

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
چون جزو ساختمان است بایستی کل مالکین رضایت دهند و نمیتوان آنرا برای محل کسب اختصاص دهید .
مگر اینکه پارکینگ ها تفکیک باشد که جزو ملک دیگران نباشد .
در خصوص نوع شغل هم شما پیشه ور میشوید نه تاجر .

پارکینگ جز قسمت اختصاصی مالک است . اما دایر کردن شغل در محل مسکونی ، خلاف قانون است .