جاهل بودن به مفاد استشهاد نامه و امضا کردن آن چه جرمی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۹۶۷ #75043

ا سلام
باتشکرفراوان از سایت خوبتون. چند روز پیش یکی از مشتریام یه نامه ای اورد مثل استشهاد بود. منم نخوندم. فقط تا اونجایی خوندم که خانم ز. خ دارای ماهیانه حقوق 1500 هستن منم امﺽا کردم. ولی دیشب یه اقایی اومد کا خیلیم شاکی بود گفت تو چرا امﺽا کردی و فلان نامه هم دستش بود این بار نامرو کامل خوندم که نوشته بود خانم س . خ خرج دخترش ز. خ را میدهد و با حقوق ماهیانه 1500 امرار معاش میکند . قﺽیم مربوط ب طلاق کشی بود. بعدشم گفت از شکایت میکنم. حالا چکار کنم
من اونم نامرو کامل نخوندم کمکم کنید لطفا

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید این امر جاهل بودن به مفاد استشهاد را اثبات نمایید و گرنه ضامن شناخته می شوید و می توانند از شما هم شکایت کنند

موید باشید