فسخ نکاح در چه صورت امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۶ #75005103

سلام من یک ازدواج ناموفق داشتم چند سال پیش که در دوران عق به طلاق ختم شد ولی چون حکم پزشک قانونی و داشتم از تو شناسنامم برداشتن یک سال پیش مجددا ازدواج کردم حالا همسرم فهمیده درخواست فسخ نکاح داده به دلیل فریب سوالم اینکه با توجه به اینکه من حکم دارم که باکره بودم بازم این حقو داره که درخواست فسخ نکاح و بده و اگه اره میتونه ازم طلب خسارت هم بکنه؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام طبق ماده۶۴۷قانون مجازات اسلامی کتمات ازدواج از موجبات تدلیس بوده و قابل پیگرد و مجازات می باشد و تدلیس در امور مدنی عقد نکاح از موجبات فسخ می باشد.

موضوع مطرح شده در متن سئوال از موجبات درخواست فسخ نکاح نمی باشد . مطابق ماده ۱۱۲۳ قانون مدنی تنها در ۶ موضوع که همگی مربوط به بیماریها بوده و در صحت و سلامت زوجه موثر می باشند ، زوج میتواند در صورت عدم اطلاع درخواست فسخ را مطرح نماید .