آیا با توجه به اینکه دو نفر هستیم فروش ایشان به بنده فروش مال غیر محسوب میشود؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۳۵ #74997933

حدود ده سال پیش شخصی بدلیل مشکلات مالی بدون اطلاع شریکش سه دانگ مشاع قطعه زمینی مشجر مشتمل بر ساختمان به بنده فروخته ولی برادرش که شریکشر میباشد حاضر به تقسیم و خرید و فروش نبوده حال ضمن انکه در خصوص افراز آن برای دومین بار اداره ثبت تنکابن بیش از یک سال پیش اقدام نموده ،ضمن اینکه اداره ثبت از بنیاد مسکن استعلام گرفته و آن اداره بدلیل فاقد کاربری مسکونی زمین عدم قابلیت افراز آن را اعلام نموده ولی اداره ثبت گواهینامه مبنی بر عدم افراز آن را صادر نمیکند
اولا نحوه دریافت گواهینامه رد افراز اداره
ثبت
ثالثا پس از دریافت عدم افراز حداکثر چه مدت زمان تا دستور فروش می برد

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
فروش مال غیر نیست .

به نظر نمی رسد فروش مال غیر باشد.

بااحترام
خیر فروش مال غیر نمیباشد

بادرودوسلام فروش مال غیر محقق نشده و مدت زمان رسیدگی قابل پیش بینی نمی باشد.

درود فروش مال غیر نیست

با سلام
خیر ایشون سهم خودشون رو فروختن فروش مال غیر نیست

اگر سهم خود را فروخته فروش مال غیر موضوعیت ندارد، همچنین طول مدت زمان رسیدگی قابل پیش‌بینی نیست.