استعلام از مخابرات تهدید به قتل چطور است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۸۵ #74994739

با سلام
من به علت یک قرارداد شراکتی و عدم تعهد شریکم به مفاد قرارداد مجبور به فسخ قرادداد شدم
لذا از ان روز شریکم شماره بنده و مادرم و پسرخاله ی مادرم را به ارازل اوباش داده
و به خانواده بنده و من زنگ زده و اقدام به تهدیدهایی همچون قتل و آبروریزی و... میکند
حال بنده در مراجع قضایی شکایت نموده و پیگیر قضیه هستم
فقط با دو سوال مواجه شدم
یک اینکه اگر از مخابرات استعلام بشه کسی که تماس گرفته اسم و ادرسش هم برا دادگاه مهمه یا فقط حرفهایی که در خصوص تهدید زده رو قاضی مورد بررسی قرار میده چون شریک بنده شماره منو پخش میکنه و ارازل اوباش زنگ میزنن در مکالمه ها اسم شریک بنده رو هم گفتن که اقا رامین گفت هرجا ببینیمت با ماشین زیرت میگیریم
دوم اینکه پسرخاله حال به علت ترس از تهدیداتشون نمیخواد بعنوان شاهد دادگاه تشریف بیاره
ایا شماره ی اونو میتونیم از مخابرات پیگیری کنیم؟ یا نه؟
خودشون حتما باید حضور داشته باشن تو جلسه؟ی
ا فقط شماره و مکالمه ها مهمه؟
با تشکر از راهنماییتون🙏🏻

مشاوره حقوقی تهدید
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.بستگی به استعلام دارد....

بستگی به استعلامات دارد ...

سلام وقت بخیر
این امر بستگی به استعلام دارد.
موفق باشید.

درود بستگی به استعلام دارد

با سلام برخی از موارد قابل استعلام است.

با درود بستگی به نوع استعلام دارد

باسلام بستگی به نوع استعلام دارد