آیا میتونم درخواست کنم که از مامور مورد نظر پرسیده بشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۶۹ #74984589

سلام خسته نباشید
همانطور که دیگه همه مطلع هستند خانومم شب به ۱۱۰ زنگ زد و ادعا کرده که همسرم منو کتک میزنه (داخل منزل شخصی)
مامور هم چنین صورت جلسه میکنه که به گفته خانوم و زیرش رو امضاء کردیم
فردا هم قهر کرد و چند روز بعد پزشکی قانونی و شکستگی دماغ و کبودی تایید شد و شکایت(که اصلا درست نیست و من نزدم شاهد هم دارم)
حالا وقت دادگاه چه اتفاقی خواهد افتاد ایا مدارک ایشان به اندازه کافی برایه اثبات ضرب و جرح از جنبه خصوصی کفایت میکنه آیا کار به سوگند ایشان کشیده خواهد شد از جنبه عمومی که کلا منع تعقیب برام صادر شد
البته مامور کلانتری از وضع ظاهری دیدن که دماغ خانومم سالم هست و شبیه کسانی نیست که درگیر شده باشیم آیا میتونم درخواست کنم که از مامور مورد نظر پرسیده بشه
هر چند بنده شاهد دارم ولی حدالامکان نمیخوام از شاهد استفاده کنم البته مجبور بشم استفاده میکنم در ضمن ایشان شاهدی ندارند
نمیدونم چرا هنوزم دوسش دارم و اصلا نمیخوام کار به جایه بد بکشه
ممنون اگر کامل و دقیق جواب بدین

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حتما از شاهدین خود استفاده کنید و حتما از قاضی بخواهید که از مامور نیز تحقیق کند.
کار به جای بد کشیده شده است و احتمال محکومیت شما وجود دارد.سهل انگاری نکنید و از تمام ادله خود استفاده کنید.