چطور تمام اموالی که پیش زوجه است رو بدون اینکه از باز پرداختش فرار کنه پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۳۴ #74982237

سلام
بعنوان هبه ؟ امانت ؟ استرداد اموال ؟
متاسفانه با راهکارهای وکلای عزیز تمام خانم ها نفقه و مهریه رو میگیرن ولی طلا و گوشی و تمام اموالی که بهشون داده شده رو پس نمیدن
همونطور که به خانم ها راهکار فرار از استرداد هدیا رو دادید لطفا برای آقایون هم راهکار استرداد بدید
وگرنه مانع از اجرای عدالت شدید

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کار بر گرامی با شهادت شهود هبه را اثبات و رجوع از هبه اعلام نمایید جهت ارایه راهکار دقیق تر از قسمت تنظیم اوراق قضایی درسایت بنیاد وکلا استفاده نمایید

با سلام با ارائه فاکتور خرید طلاها و رسید واریز به‌حساب دوستتان وشهادت ایشان میتوانید دادخواست استرداد مطرح کنید ولیکن ابتدا طی ارسال اظهارنامه خواستار استرداد طلاها و وجوه شوید

سلام اگر هبه باشد قابل رجوع است

سلام وقت بخیر
در صورتیکه اثبات نمایید هبه بوده امکان رجوع وجود دارد.

با درود چنانچه هبه باشند قابل رجوع است

بادرودوسلام باعنوان هبه قابل رجوع می باشد.

با سلام ،در صورتیکه عین موهوبه موجود باشد قابل رجوع از هبه خواهد بود.(اصولا و اصولا چیزی که مورد هبه قرار گرفته است شخص متهب (هبه گیرنده) در این شرایط برای انتقال آن اقدام قانونی خواهد نمودتا امکان رجوع از هبه توسط واهب (هبه کننده ) میسر نگردد)