اعلام کرده که مقداری از لوازم خونه رو من دزدیدم در صورتی که من بعد از قفل کردن درب خانه اصلا اونجا نرفتم، چکار کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۱۲ #74951104

سلام خسته نباشید خانوم من ۴۵ روز سر خونه و زندگیش نبود و خونه باباش بود چند بار رفتم دنبالش نیومد من رفتم دادگاه و عدم تمکین زدم بعد اینکه احضاریه رفت درب منزل پدر خانومم دو روز رفتم خونه عمو م بعد برگشتم متوجه شدم خانومم با مامور کلانتری اومده قفل در خونه رو شکسته و وارد خونه شده و قلنامه خانه به اسم منه. منم با کلانتری منطقه تماس گرفتم و به همراه اونا وارد خونه شدم برادر خانومم داخل خانه بود و در رو باز نمیکرد مامورین قفل در خونه رو باز کردن بعد از چند دقیقه خانومم با پدر و مادرش و برادرش امدند و شروع به فحاشی کردند و بعد من به همراه عموم و پسر عموم از خانه بیرون امدیم اونا در خونه رو قفل کردند و به من کلید ندادند منم رفتم شکایت کردم برای فحاشی و تخریب قفل منزل پروندم در جریان و داره برسی میشه و خانومم هم رفته کلانتری اعلام کرده که مقداری از لوازم خونه رو من دزدیدم در صورتی که من بعد از قفل کردن درب خانه اصلا اونجا نرفتم و ساختمان خونه دربین داره جلوی درب ورودی ساختمان و درب ورودی منزل منو نمیتونه بگیره دوربین و حکم جلب منو به عنوان سارق گرفته و من الان خانه عموم هستم.میخواستم بدونم الان من باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی افترا
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان برای اثبات ادعای خود باید شاهد و مدرک ارائه نمایند و به صرف ادعا محکوم نخواهید شد.شما نیز میتوانید شاهد مبنی بر عدم حضور در منزل در آن روزها و ساعات ارائه کنید و پس از برائت از ایشان به جهت سوءنیت تحت عنوان افترا شکایت کنید

با سلام
اصل بر برائت است و مدعی باید ادعای خود را ثابت کند.شما بعد از ادعای ایشان در دادگاه می توانید از خود دفاع کنید .

با سلام
اصل بر برائت است مگر اینکه شخص مدعا بتواند با دلایل و مدارک قوی خلاف آن را به دادگاه اثبات نمایید.

با سلام..
از نظر قانونی.. بار اثبات دعوی همواره برعهده مدعی می باشد، بدین مفهوم که هر گسی ادعایی دارد باید آن را اثبات نماید..
صرف ادعا دلیل بر اثبات نبوده.. حال چنانچه اتهام سرقتی از سوی هر کسی متوجه شما شده باشد، نیازی به اثبات بی گناهی از سوی شما نبوده و وظیفه شخص شاکی است که با دلایل کافی و مدارک مستند این اتهام انتسابی را ثابت نماید..
موفق باشید..

با سلام همسر شما باید ثابت کند که سرقت توسط شما انجام شده

با سلام
قانونا اصل بر برائت است بنابراین کسی ادعای سرقت از سوی شما دارد باید بتواند قانونا ادعای خود را اثبات کند.

به موجب قانون اصل بر برائت است پس ایشان می‌بایست رقت را ثابت نماید