با اینکه ترک انفاق در دادسرا محرز شده و جلب دادرسی شده در دادگاه هم ممکنه رای بگیرم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۲۲ #74937666

با سلام
بنده شکایت ترک انفاق درخصوص نپرداختن نفقه و تهیه نکردن مسکن و بلاتکلیفی کرده بودم که کیفرخواستش صادر شده.
همسرم دادخواست الزام به تمکین داده بود که دعوی‌ش رد شد و برای نفقه هم صرفا برای رفع تکلیف ماهانه ۳۰۰تومن به حسابم واریز میکرد که دادخواست نفقه دادم محکوم به پرداخت نفقه معوقه و نفقه جاری ماهانه ۱.۵میلیون شد اما همچنان زیر ۵۰۰تومن نفقه میریزه. مهریه هم که اقدام کرده بودم یک چهارم از حقوقش کسر میشه هر ماه. خواستم بپرسم با اینکه ترک انفاق در دادسرا محرز شده و جلب دادرسی شده در دادگاه هم ممکنه رای بگیرم؟ ایشون کارمند دولت هستن و دفاعشون اینه که استطاعت مالی ندارن و با وجود قسط و وام های بانکی‌شون چیزی از حقوقشون نمیمونه.

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام به نظر قاضی بستگی دارد

باسلام واحترام باتوجه به واریزی ها امکان محقق شدن ترک انفاق وصدور رای به نفع شما بسته به نظر مقام قضایی میباشد

با سلام،بستگی به نظر قاضی دارد اما با توجه به واریزیها نمیتوان گفت ترک‌انفاق صورت گرفته میزان نفقه را کارشناس نفقه تعیین و در نهایت با توجه به درآمد و..مشخص میشود.

بستگی به نظر قاضی دارد و نمی‌توان از قبل نتیجه را پیش بینی کرد.

درود
با توجه به اینکه ایشان نفقه شان حالا کم یا زیاد پرداخت میکنند،دلالت بر همکاری ایشان میباشد.و ترک انفاق صورت نمیگیرد.و نتیجه هم بستگی به نظر قاضی و رای دادگاه دارد.و قابل پیش بینی نیست.

سلام نتیجه رو نمیشه پیش بینی کرد ولی واریزی های ایشان نشان ترک انفاق ندارد

وقت بخیر نتیجه قابل پیش بینی دقیق نیست