درخواست تقسیط و اعسار پس از جلب به چه صورت است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴,۴۸۲ #74923002

۳۰ روز پس از ابلاغ اجراییه جلب من صادر شده است و در این مدت اعسار نداده ام. ۲۰ روز پس از آن نیز جلب بعدی صادر شده است و از جلب دوم هم حدود دو هفته می گذرد.
آیا پس از جلب میتوانم درخواست تقسیط بدهم و از معرفی به زندان جلوگیری کنم؟
اگر ماده قانونی دارد ممنون می شوم اعلام کنید

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید درخواست اعسار نمایید اما در صورتی جلب نخواهی شد که وثیقه لازم را معرفی نمایید

سلام
زندانی می شوید
بله. می توانید دادخواست اعسار بدهید. دادخواست اعسار در این مرحله نیز باید دارای پیوست ها و ضمائم قانونی لازم از جمله صورت همه اموال باشد.
اگر دادگاه، دادخواست اعسار را بپذیرد ، تا زمانی که از توان پرداخت بدهی یا تحویل مال موضوع حکم، برخوردار نشوید یا مالی از شما شناسایی نشود آزاد خواهید شد
در صورت ارائه دادخواست در این مرحله، اگر کسی که حکم به نفعش صادر شده رضایت بدهد که شما بدون ضمانت یا وثیقه از زندان آزاد شود دادگاه دستور آزادی را صادر خواهد کرد.

درودها اعسار امری حادث است و در هر زمان میتوان مطرح کرد
بعلت سپری شدن موعد یک ماهه حکم اجرا میشود

با سلام - شما پس از جلب هم امکان ارائه دادخواست اعسار را دارید وحتی از داخل زندان نیز میتوانید این دادخواست را بدهید ولی آزاد شدن شما از زندان منوط به معرفی ضامن ویا گذاشتن وثیقه میباشد .

سلام
امکان ثبت دعوای اعسار دارید اما جلب نشدن شما منوط به ارائه ضامن یا وثیقه و رضایت طرف دعوا می باشد

با سلام بعد از جلب جهت اجرای حکم نیز میتوانید اعسار را مطرح کنید ولی آزادی شما منوط به معرفی ضامن و یا رضایت طرف مقابل است.

با سلام
با توجه به بیتوجهی شما در رعایت مواعد و دستورات جلب،و مخصوصا پایان یافتن مدت یک ماهه ی درخواست اعسار که شما داشته اید،متاسفانه و علی الاصول پس از دسترسی به شما،روانه ی زندان میشوید.
توضیح اینکه شما میتوانید از زندان درخواسد اعسار نمایید ولی در مدت احراز اعسار شما،در بازداشت خواهید ماند.