دادخواست اعسار نفقه ارائه بدهم یا نه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۳۸ #74904981

بادرود
پرونده ترک انفاق دارم که کیفرخواست واسم صادر شده.
پرونده نفقه حقوقی معوقه(۴ میلیون) و حال(ماهی یک میلون و دویست پنجاه) دارم که اجراییه رفته.
پرونده مهریه هم دهرم که تقسیط شده و دادخواست تعدیلم هم رد شده.
۱. چکارکنم
بهترین کار چیه توان پرداخت ندارم زیاده
اعسار نفقه بزنم کیفرخواست چی میشه؟؟؟؟
لطفا راهنمابیم کنید
سپاسگزارم
تشکر

مشاوره حقوقی نفقه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ضمن ارائه مدارک اعسار ( استشهادیه فرم اعسار از محکوم به ) را به شعبه ارائه و تقاضای تقسیط دهید

با سلام
مدارک و دلایل خود مبنی بر عدم تمکن مالی و عجز از پرداخت را ضمن دادخواست اعسار ارائه کنید.

موفق باشید

بادرودوسلام درصورت عدم توانایی تادیه دادخواست اعسارتقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید‌

باسلام
ترک انفاق کیفری باید رضایت زوجه جلب شود
نفقه حقوقی میتوانید اعسار مطرح کنید

در خصوص شکایت کیفری ترک نفقه با اخذ رضایت همسرتان قرار موقوفی تعقیب صادر خواهد شد. در خصوص دعاوی حقوقی تان دادخواست اعسار بدهید.اما اثبات ناتوانی شما در پرداخت نفقه می تواند موجبات عسر و حرج و درخواست طلاق از طرف همسرتان را موجب شود.

باسلام پرونده ترک انفاق کیفری هست و درصورتی که رضایت شاکی را اخذ نمایید مجازات نخواهیدشد اما درخصوص پرونده حقوقی میتوانید دادخواست اعسار از پرداخت نفقه به دادگاه ارائه نمایید.

برای نفقه حقوقی و مهریه اعسار و تقسیط بخواهید و سعی کنید در پرونده ی ترک انفاق رضایت شاکی را جلب کنید