نحوه مطالبه شریک از شرکت مسئولیت محدود چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۵۵ #74889

با سلام
بنده دارای 50 درصد سهام یک شرکت با مسئولیت محدود هستم، 50 درصد دیگر نیز متعلق به تنها شریکم هست، به مدت هشت سال در این شرکت به صورت تمام وقت کار کارشناسی نیز کرده ام و برایم بیمه رد شده است
در حال حاضر شریک بنده مدیرعامل است و بنده قصد اتمام همکاری با ایشان را به عنوان کارشناس را دارم و میخواهم فقط سهام دار باشم
حال شریک بنده (مدیرعامل) از دادن حقوق معوقه بنده (شش ماه) و حق عیدی و سنوات و اضافه کاری های بنده خودداری می کند، با توجه به اینکه بنده 50 درصد سهام دار هستم میتونم شکایت حقوقی انجام دهم؟
قانون در این مورد با بنده مثل سایر کارگران برخورد می کند یا چون سهام دار هستم فرق می کند؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عنایت به موضوع در این مورد شما به عنوان طلب کار شرکت شناخته می شوید و این امر ارتباطی به سهام دار بودن شما نیست و می توانید برای گرفتن حق خود از شرکت شکایت کنید

موید باشید