فسخ نکاح به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۳ #74858580

باسلام همسرم در زمان ازدواج با من فقط گفتند که دو ماه قبل من نامزد بودن و بعد از چند ماه آشنایی صیغه و عقد کردیم که جمعا یکسال و نیم میشه و فعلا عروسی نکردیم اما ایشون پس از بنام کردنه اموالم از جمله ماشین سواریم در بروم باز نکردن و اقدام به توقیف خودرو دیگرم هم کردن و بعد ا متوجه مدخوله بودن ایشون به کمک زن داداششون شدم و اقدام به فسخ نکاح کردم و پرونده مدخوله بودن ایشون در پزشکی قانونی موجوده درحالی که تو سند ازدواج ما نوشته دوشیزه آیا من پس از این مدت میتونم حقم رو اثبات کنم یا نه ممنون ازلطفتون...

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر یکی از شروط اصلی جاری شدن عقد شما غیر مدخوله بودن همسر میباشد میتوانید دادخواست فسخ را مطرح نمایید

باسلام
با اثبات فریب شما در ازدواج توسط زوجه ،میتوانید فسخ نکاح نموده و هزینه های صرف شده را از ایشان مطالبه نمایید

موجبات فسخ نکاح در قانون تصریح شده این مورد از موارد آن نیست اما شما میتوانید از ایشان به جرم فریب در ازدواج شکایت نمایید.با ثبت درخواست ارزیابی ( مشاوره تلفنی ،حضوری) امکان ارائه پاسخ جامع تر را فراهم نمایید تا به نتیجه مطلوب برسید .موفق باشید