بعد از چه مدت به صورت خودکار انحلال می یابد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۰۲ #74849348

شرکت غیر فعال که کد اقتصادی ندارد و اظهارنامه مالیاتی پر نکرده است

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، اتوماتیک منحل نمیشه ، حتما باید اقدام به انحلال قانونی و ارسال عدم فعالیت به اداره دارایی کنید وگرنه مسئولیت خواهید داشت

سلام . انحلال شرکت حتما باید از طریق اداره ثبت شرکت ها و چاپ در روزنامه رسمی صورت بپذیرد . فقط در صورت اثبات عدم فعالیت مالیات عملکرد تعلق نمی گیرد .

سلام و ارادت
بایستی از طریق درخواست کتبی برای انحلال شرکت اقدام نمایید .

شرکت تا زمانی که مراحل قانونی انحلال را طی نکرده باشد منحل نمیشود .
موفق باشید

انحلال خودکار شرکتی که به ثبت رسیده باشد ممکن نبوده و تنها با تصویب انحلال در مجمع عمومی فوق العاده و اعلام به اداره ثبت شرکتها و طی مراحل قانونی امکان انحلال وجود دارد . بدیهی است تا زمان ثبت و اعلام انحلال شرکت در روزنامه رسمی ، عدم ارائه اظهارنامه مالیاتی موجب تعلق جریمه غیر قابل بخشش به شرکت میگردد .

باید صورتجلسه انحلال شرکت با حضور کلیه سهامداران و صاحبان سرمایه تنظیم و از طریق سامانه به ثبت شرکت ها ارسال شود .

سلام ، حتما باید عدم فعالیت خودتون رو به دارایی اعلام کنید وگرنه شرکت شما فعال تلقی میشه