باید به قرار عدم استماع اعتراض بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۱ #74841212

با سلام و وقت بخیر بنده یک ملک تجاری را خریداری کردم ولی متاسفانه موجر اقدام به تنظیم سند رسمی نکردند بنده شکایت کردم تحت عنوان الزام به تنظیم سند رسمی ولی وقتی رفتیم دادگاه استعلام گرفته شده بود از ملک و گفتند که قبل از تاریخ تنظیم مبایعه نامه ملک مورد نظر در رهن بانک قرار گرفته است و باید به عنوان خوانده بانک نیز قرار داده میشد در صورتیکه استعلام اشتباه انجام شده بوده و بنده با پیگیری‌هایی که کردم نامه هم گرفتم که این ملک در رهن بانک نیست و پلاک ثبتی تفکیک شده از سند مادر و در رهن بانک نیست و حالا می خوام ببینم باید به قرار عدم استماع اعتراض بکنم؟ اون مدارک را پیوست بکنم یا باید دوباره دادخواست بدم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله درست است .اقدام نمایید

با توجه به فرع بودن رابطه ی استیجاری و سرقفلی بر مالکیت ، احتمالا شما مالک را خوانده قرار ندادید و قرار عدم استماع دریافت کردید. این بار با خوانده قرارداد بانک و مالک همون دعوی رو مطرح کنید.

به مهر
قرار عدم استماع دعوا در مواردی صادر می شود که رسیدگی به ماهیت دعوا به علت مانعی که وجود دارد قانونا مجاز نبوده و یا بیهوده شمرده می شود؛ به گونه ای که اگر حتی موضوع مورد ادعای خواهان هم احراز شود، دادگاه نتواند آثار قانونی بر آن بار نماید.
مستندا به بند ب ماده
ماده ۳۳۲ قانون آیین دادرسی مدنی قابل اعتراض می باشد

سلام
با دلایل جدید مجدد دادخواست به دادگاه صلاحیت دار مطرح نمایید