توقیف ماشین بابت مهریه، چگونه صورت میگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۹ #74840842

سلام
من ماشین شوهرمو برای مطالبه مهریه توقیف کردم، ولی ماشین هنوز دست خودش هست و استفاده میکنه، چون میدونه توقیف شده حتی از شهر هم خارج نمیشه.
من بخوام ماشین به پارکینگ منتقل بشه چکاری انجام بدم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید در این مورد درخواست توثیف فیزیکی دهید تا در اسرع وقت انجام شود

بایستی با حکم توقیف خودرو با مامور به محل مراجعه نمایید تا خودرو را توقیف نمایید

سلام
توقیف فیزیکی منوط به ان است که توقیف پس از صدور و قطعیت رای اصلی و صدور و ابلاغ اجراییه انجام شود در غر اینصورت صرفا توقیف سندی می شود

درخواست توقیف فیزیکی نمایید

با سلام
درصورتیکه در پرونده تامین خواسته خودرو را توقیف نموده باشید دستور فیزیکی وحمل به پارکینگ صادر نمیگردد ولیکن اگر رای قطعی شده میتوانید دستور فیزیکی خودرو را نیز بخواهید

با سلام چنانچه توقیف در مقام تامین خواسته باشد اجراهای احکام بصورت فیزیکی دستور توقیف را صادر نمی کنند.