چطور میتوان در مقابل ایشان از نظر حقوقی اقدام کرد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۹۱ #74824431

سلام آقایی پیشنھاد ازدواج دادند کہ تابحال دوبار ھمسرشان را طلاق دادند،الان پسری ۱۴ سالہ از ازدواج دومشان دارند و از نظر خانوادگی ھم مطلوب نیستند ولی دختر تمام دروغھای ایشان رو باور کردہ و در برابر تمام مخالفتھای خانوادہ درخواست اجازہ ازدواج از دادگاہ را کردہ،چطور میتوان در مقابل ایشان از نظر حقوقی اقدام کرد؟پیشاپیش از راھنماییتان متشکرم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دلائل مخالفت با ازدواج را به دادگاه اعلام کنید دادگاه بررسی کرده ورای صادر میکند

با توجه به اذن ندادن پدر علت مخالفت خود را در جلسه دادگاه که به مصلحت فرزند هست مطرح وسوابق شخص را بیان کند

سلام و درود باید در دادگاه علت مخالفت پدر را با مدارک اعلام فرمایید

سلام
می بایست پدر در دادگاه علت امتناع از اذن در ازدواج را به طور منطقی بیان نماید

دادگاه پدررااحضار می کند تا دلیل مخالفت را بیان دارد موارد مذکور را به قاضی اعلام دارید.

مراتب به دادگاه اعلام گردد ....

بادرودوسلام دختر می تواند نارضایتی خودرا اعلام نماید.